Information om Covid-19

Shop trygt hos Glitter

Vi i Glitter holder af vores kunders og medarbejderes sundhed og følger nøje myndighedernes information og anbefalinger for at reducere spredningen af Covid-19. Vi arbejder løbende med at udvikle rutiner og tiltag, der får dig til at føle dig som kunde sikker hos os.

I vores butikker

Du er hjertelig velkommen til at shoppe i vores butikker, hvis du er helt symptomfri. Det er dog vigtigt, at vi alle holder afstand inde i butikken og følger reglerne om max antal i butikkerne.

Vi har indført flere forskellige forholdsregler med omhu for både vores medarbejdere og kunder, og vores personale er ekstra forsigtige med både rengøring og håndhygiejne og forbliver selvfølgelig hjemme med de mindste forkølelsessymptomer.

  • Af hensyn til alles sikkerhed tillader vi ikke flere i butikkerne end restriktionerne påkræver. Det maksimale antal er angivet på informationsskilte ved indgangen og tilpasses ud fra butikens forhold og kvadratmeterareal, da hver besøgende skal have mindst 2 kvadratmeter for at kunne holde afstand fra andre.

  • Vores butikspersonale vil gerne give dig personlig service og sammen hjælper vi med at holde afstand. Vi anbefaler mindst 2 meter for en sikker og tryg shoppingoplevelse.

  • Al personale anvender visir eller mundbind når de arbejder.

  • Håndsprit er tilgængelig, og vi har øget vores rengørings- og hygiejnerutiner i butikkerne.

  • Flere af vores butikker har plexiglasbeskyttelse ved kassen, afstandsmærker, og hvis det er muligt, har vi ind og udgange.

  • Vi anbefaler vores kunder at betale med kort.

Shop online

Du er selvfølgelig velkommen til at handle sikkert online på Glitter.dk.

Vi takker for din forståelse og hjælp.

Pas godt på jer selv.
Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN