BLACK WEEK OG BLACK FRIDAY 2023 – SMYKKER OG TILBEHØR HOS GLITTER

Gør et kup på masser af smykker og tilbehør under vores Black Friday kampagne.

BLACK WEEK OG BLACK FRIDAY 2023
Smykker og accessories hos Glitter

Gør et kup på masser af smykker og tilbehør under vores Black Friday kampagne.

Gør et kup på smykker og tilbehør på Black Friday

Vi kører kampagne på masser af Black Friday smykker og tilbehør. Benyt lejligheden til at shoppe nye favoritter blandt øreringe, halskæder, armbånd, skindhandsker, tasker og meget mere.   

Shop Black Friday smykker 
Hos os finder du smykker til kvinder, der passer til enhver lejlighed og nemt kan matches og kombineres med hinanden. Vi har også et stort udvalg af smykker i ægte sølv og i ægte sølv forgyldt med 18 kt. guld. Så benyt lejligheden til at fylde smykkegarderoben op under vores kampagne, hvor du kan shoppe Black Friday øreringe og kombinere dem med Black Friday halskæder, armbånd og ringe.  

Du kan vælge blandt et stort udvalg af hverdagssmykker med et klassisk og tidløst design, der egner sig til brug i det daglige, men også statement- og festsmykker i en blanding af farver og materialer med chunky design og gnistrende similisten i glas eller kubisk zirkonia. Shop Black Friday ringe og armbånd, og kombiner dem med sæsonens ægte skindhandsker og striksortiment.  

Shop Black Friday tilbehør 
Black Friday falder hvert år i slutningen af november, hvor dagene er begyndt at blive køligere. På Black Friday kan du finde varme handsker i ægte skind, men også strikkede vanter, huer og halstørklæder. Vi har også et stort udvalg af tasker, som passer perfekt til skønne dage i byen, samt hårtilbehør som f.eks. hårklemmer og hårspænder. Nogle sæsoner har vi også en kollektion af bløde hjemmesko, som er et must til hyggeaftener foran tv'et eller brændeovnen.  

Benyt lejligheden til at forkæle dig selv med et par ægte skindhandsker eller et smykke i ægte sølv, og gå ikke glip af vores udvalg af ægte sølvsmykker som f.eks. øreringe og halskæder på Black Friday. Det er også en fantastisk lejlighed til at shoppe julegaver og andre gaver til dig selv og dem, du holder af. 


*Gælder ikke for eksterne brands
Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

Prisen er den laveste pris på produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse, undtagen i tilfælde af gradvise nedsættelser, hvor den laveste pris vises 1-30 dage før den første prisnedsættelse.