Armbånd

Kæder, perler og rhinestones. Hos Glitter finder du armbånd i mange forskellige varianter. Vi tilbyder alt fra trendy manchetarmbånd til klassiske kædearmbånd og festlige rhinestones. Vælg mellem farvet metal og ægte sølv.

Filtrer
Pris
Bangle armbånd i ægte sølv
Ægte sølv
499 kr
Kædearmbånd med månedssten forgyldt med 18 kt. guld
18 kt. guld
249 kr
Mix
Online Exclusive
Armbånd med lyn forgyldt i 18 kt. guld
18 kt. guld
299 kr
Online Exclusive
Miss Celeste bracelet - Light rose
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Miss Celeste bracelet - Light colorado topaz
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Miss Bea bracelet - Rose opal
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Miss Bea bracelet - White opal
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Miss Bea bracelet - Silk
Lily and Rose
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Miss Celeste bracelet - Silvershade
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Miss Bea bracelet - Vintage rose
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Diane bracelet - Emerald
Lily and Rose
1199 kr
Online Exclusive
Armbånd med MOM forgyldt med 18 kt. guld
18 kt. guld
299 kr
Online Exclusive
Eden bracelet - Ivory (Silver)
669 kr
Online Exclusive
Viser 1- ud produkter
Viser 1-40 ud 83 produkter
1  2  3  Næste »

ARMBÅND TIL DAME

Armbånd fra Glitter er en dejlig detalje til håndleddet, der let kan matches med andre stilfulde armbånd og smykker. Men det fungerer også godt som et selvstændigt smykketilbehør for at løfte et simpelt outfit. Hos Glitter er der stilfulde og udsøgte armbånd til dame i både ægte sølv og i sølv og guldfarvet metal, der passer til den moderne kvindes forskellige begivenheder. Her finder du diskrete kædearmbånd med forskellige led, som det klassiske ankerled eller figaro-led, men også mere festlige rhinestone-armbånd dekoreret med glassten eller trendy armbånd i et tyndt og bredt design.

Glitters prisvenlige armbånd til kvinder er perfekte til at blande med hinanden. Du er velkommen til at matche vores forskellige ledarmbånd med hinanden eller kombinere med vores faste armbånd, hvis du vil dekorere håndledene lidt ekstra. Hvis din fantasi svigter, kan du finde et bredt udvalg af Glitter's forskellige multi-pakker med armbånd, vælg mellem blandede multi-pakker med kædearmbånd, rhinestone armbånd og perle armbånd.

Har i armbånd i ægte sølv?

Du kan finde enkle og diskrete sølvarmbånd til dame i vores sortiment af ægte sølvarmbånd, men også mere dekorative med charms og sten af Cubic Zirconia. Vores armbånd i ægte sølv består af 925 sterlingsølv, og du kan også shoppe forgyldte sølvarmbånd, som består af 18 karat guld.

Hvordan skal jeg opbevare mine armbånd fra Glitter?

Glitterarmbånd opbevares bedst i et tørt og mørkt miljø. Uanset om det er et armbånd i metal eller ægte sølv, skal du sørge for at tage armbåndet af, når du vasker dig, og lad lotion og parfume tørre ind, inden du sætter armbåndet på igen.

Hvordan handler jeg nemmest på Glitter?

Glitter har i øjeblikket 17 butikker rundt om i landet og en onlinebutik, der opdateres hver uge med spændende nyheder. Du kan nemt shoppe online på Glitter.dk, og din pakke leveres direkte til din postkasse eller til nærmeste leveringssted. Hvis du vil shoppe direkte i en af vores butikker, kan du finde din nærmeste Glitter-butik her.

Hvad koster fragten?

Alle ordrer over 300 kr har gratis forsendelse. For ordrer under 300 kr opkræver vi en forsendelsesomkostning på 39kr.

Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN