Piercinger

Her finder du alle vores piercingsmykker til navle, næse og ører, som er fremstillet af ægte sølv eller kirurgisk stål for at sikre, at du får en høj kvalitet. Vælg mellem mange forskellige motiver og stilarter.

Filtrer
Produkttype
Farve
Pris
Tragus / helix piercing med lyn
149 kr
Online Exclusive
Tragus / helix piercing med måne
149 kr
Online Exclusive
Viser 1- ud produkter
Viser 1-40 ud 107 produkter
1  2  3 Næste »

PIERCINGER

Find en piercing som passer til dig

Uanset om du har piercet dit øre, din næse eller din navle, så har vi et piercingsmykke, der passer til din stil. Med flotte piercinger kan du føle dig ekstra fin og stilfuld. Vi har alt fra piercinger i et afstribet design som simple ringe eller stave til mere luksuriøse udgaver med funklende sten. Hjerter, sommerfugle, slanger og perler er blot nogle få eksempler på de forskellige varianter af fine piercinger, du finder hos os. Vælg mellem piercinger i ægte sølv, piercinger i ægte sølv med 18K guldbelægning eller piercinger i kirurgisk stål. Alle materialer er skånsomme mod huden og holder længe.

Hvilke forskellige typer piercinger findes der?

I dag er der en række forskellige piercinger, der kan laves. Du kan pierce din næse og sætte en fin stift eller ring i. Du kan lave en traguspiercing i øret, som er blevet umådelig populær de seneste år, og som giver det lille ekstra. Eller hvorfor ikke få en navlepiercing og lade et piercingsmykke pynte på din navle? En piercing vil være en smuk detalje uanset, hvor du placerer den.

Så kan du rengøre piercingsmykker

For at rense dine piercingsmykker kan du lade dem ligge i saltvand i et par minutter, ryste opløsningen rundt og derefter skylle smykket i koldt vand. Lad dine piercingsmykker tørre af sig selv, eller tør dem af med en ren klud. Du kan også rengøre piercingsmykket med sæbe. Skrub smykket grundigt med mild sæbe og varmt vand. Skyl derefter i koldt vand, og lad det lufttørre.

Køb piercinger online hos Glitter

Her hos Glitter kan du købe piercinger online. Vi leverer altid din ordre hurtigt, og handler du over 300 SEK, får du gratis fragt. Hvis du gerne vil bytte dit piercingsmykke, kan du gøre det gratis i en af vores butikker.

Hvis du ønsker at matche din piercing med andre smykker, har vi et stort udvalg af smykker i ægte sølv!
Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

Prisen er den laveste pris på produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse, undtagen i tilfælde af gradvise nedsættelser, hvor den laveste pris vises 1-30 dage før den første prisnedsættelse.