Halskæder

Nedenfor finder du alle vores halskæder. Uanset om du foretrækker diskrete halskæder i ægte sølv, klassiske halskæder eller noget mere trendy, så finder du det her.

Filtrer
Produkttype
Farve
blå blå grå grå grøn grøn gul gul guld guld hvid hvid lilla lilla mix mix orange orange rosa rosa rød rød sort sort sølv sølv
Materiale
Brand
Pris
Halskæde forgyldt med 18 karat guld med træ
25% ved køb af mindst 2
18 kt. guld
299 kr
Halskæde forgyldt med 18 karat guld med flad kæde
25% ved køb af mindst 2
18 kt. guld
349 kr
Viser 1- ud produkter
Viser 1-40 ud 113 produkter
1  2  3 Næste »

HALSKÆDER

Lange, korte, brede eller med vedhæng? Med en halskæde komplimenterer du dit look. Glitter har et bredt sortiment af elegante, diskrete og stilrene halskæder. Du finder garanteret din favorit hos os. Vi har et bredt sortiment af halskæder med vedhæng, sølvhalskæder, halskæder dekoreret med Cubic Zirconia glassten, med premium plating for længere holdbarhed og bedre kvalitet og mange flere. Hos os kan du vælge mellem alt fra lange til korte kæder, brede til smalle og med forskellige dekorative motiver som for eksempel hjerter, bogstaver og andre symboler. Kombiner gerne halskæden med matchende øreringe eller med et smukt armbånd. I vores sortiment finder du også halskæder til børn og halskæder i sølv. Vores halskæder gør det muligt for dig at skabe dit eget personlige look, med alt fra enkle halskæder som er perfekte at matche med dit valg af vedhæng til romantiske chokers med halvædelsten som er perfekte til bryllup og fest.

Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN