25% på alt til håret
Ved køb af 2 eller flere

Medlemsbetingelser

Nedenstående vilkår gælder for Glitters medlemsklub, som er et loyalitetsprogram udviklet af Glitter International AB (i det følgende kaldet "Glitter") med organisationsnummer 556759-9914 og adresse på Peter Bildes Backe 12, 118 46 Stockholm, Sverige. Ved at tilmelde dig som medlem accepterer du vores medlemsbetingelser.

Medlemsklubben er et loyalitetsprogram, hvor du får rabatter og andre fordele samt generelle og personlige tilbud baseret på dine præferencer. Hvis du vælger at blive medlem, behandler vi dine personoplysninger, så vi kan tilbyde dig alle medlemsfordelene. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores databeskyttelsespolitik, som findes på vores hjemmeside. Læs venligst følgende medlemsbetingelser og vores databeskyttelsespolitik, inden du tilmelder dig, så du ved, hvad det betyder at være medlem, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.


Medlemskab

Medlemskabet hos Glitter er kortløst og gratis og gælder i alle vores butikker og på Glitter.dk. Medlemskabet, som er personligt og ikke kan overføres, er tilgængeligt for personer på 16 år eller derover. Du kan kun have et (1) Club Glitter medlemskab, og medlemsfordelene gælder for køb til husholdningsbrug. Du kan blive medlem i alle vores butikker eller på Glitter.dk.

Medlemskabet kan knyttes til en personlig loginfunktion, som du opretter, og som f.eks. giver dig mulighed for at gemme favoritprodukter på Glitter.dk. Når du er logget ind, får du også adgang til "Min side" med relevante produktanbefalinger, specifikke fordele og medlemstilbud. På Min side kan du også se din købs- og betalingshistorik for online-køb. Når du handler hos Glitter.dk, registreres dit køb som et medlemskøb ved først at logge ind på Min side. Når du er logget på, kan du også udnytte medlemstilbudene.


Fordele, tilbud og kommunikation

Som medlem hos os modtager du direkte markedsføring og information med tilbud, fordele, rabatter, inspiration og informationer i nyhedsbreve og sms. Du kan også få tilpassede tilbud og produktanbefalinger eller lignende baseret på din købshistorik via mail og digitale kanaler.

Du kan til enhver tid opdatere dine kontaktoplysninger på Glitter.dk. Bemærk dog, at vi ikke kan hjælpe med begrænsninger eller ændringer i forbindelse med sociale netværk. I disse tilfælde skal du selv ændre indstillingerne for den pågældende konto. Du kan til enhver tid framelde kommunikation ved at kontakte: customerservice@glitter.dk.


Behandling af personoplysninger

Hos Glitter beskytter vi dine personoplysninger og sørger for at overholde gældende lov om databeskyttelse. Glitter International AB er dataansvarlig for de personoplysninger, vi behandler om dig. Glitter behandler dine personoplysninger og kontaktoplysninger for at give endnu bedre service og tilbud. Baseret på de oplysninger, vi indsamler om dig, f.eks købs- og klikhistorik, alder og bopæl, analyserer vi på segmentniveau, et individuelt eller aggregeret niveau, Resultatet fra analysen kan danne grundlag for vores kommunikation med dig og hvilke tilbud, fordele og oplysninger, du modtager fra os. De kan også danne grundlag for beslutninger om vores sortiment og hvordan vi udvikler loyalitetsprogrammet eller Min side på Glitter.dk.

Vores analyser, som indebærer at vi udfører forskellig behandling af dine personoplysninger, er nødvendige for at opfylde vores og din legitime interesse (retsgrundlag) for at evaluere, udvikle og forbedre vores tjenester, produkter og systemer til kunderne som helhed. Først og fremmest indsamler vi oplysninger direkte fra dig, men for at sikre, at vi har de rigtige adresseoplysninger om dig, kan vi kontrollere oplysningerne mod offentlige registre. Vi gemmer dataene, indtil medlemskabet udløber.

Glitter International AB vil ikke videregive dine oplysninger til selskaber som ikke ejes fuldt ud af Glitter International AB, medmindre de er partnere i Glitter International AB undtagen for behandling på Glitter International ABs vegne, f.eks. til tryk eller distribution.

Hvis du vil læse Glitters komplette databeskyttelsespolitik, er den tilgængelig på Glitter.dk. Her kan du læse om den persondatabehandling Glitter udfører, formålet med disse, og vi beskriver, hvordan Glitter arbejder med databeskyttelse for at sikre, at vores kunder og medlemmernes personoplysninger håndteres med største respekt og omhu. Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, bedes du kontakte customerservice@glitter.dk.


Gyldighed og opsigelse

Ved at registrere dig som medlem accepterer du vores medlemsbetingelser, og vi kontakter dig i overensstemmelse med vilkårene. Vilkårene kan opdateres, og du vil altid finde den nyeste version af vilkårene på Glitter.dk.

Dit medlemskab er gyldigt på ubestemt tid, men du kan altid vælge at opsige det. Medlemskabet kan også opsiges automatisk eller manuelt, hvis dit medlemskab har været inaktivt i 36 måneder eller mere. Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, kan du gøre det ved at sende mail med navn, adresse og kontaktoplysninger til: customerservice@glitter.dk.

Glitter International AB forbeholder sig også ret til at blokere dit medlemskab i tilfælde af misbrug eller mistanke om misbrug. 


Ændringer af medlemsbetingelserne

Glitter International AB forbeholder sig ret til at ændre betingelserne for medlemsklubben, og du anses for at være underrettet om ændringen, når den kommunikeres til dig via e-mail eller på vores hjemmeside, Glitter.dk


Force Majeure

Glitter er ikke ansvarlig for skader forårsaget af lovændringer, regeringshandlinger, krigsbegivenheder, strejker, blokader, boykot, lockout eller lignende omstændigheder. Forbeholdet vedrørende strejke, blokade, boykot og lockout gælder, selvom Glitter selv vedtager eller er underlagt sådanne konfliktforanstaltninger. Glitter er heller ikke forpligtet til at erstatte enhver skade, der opstår, hvis Glitter har været normal i andre tilfælde.


Kontaktoplysninger

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de personoplysninger, vi har registreret om dig, og hvordan vi bruger oplysningerne, eller hvis du vil ændre eller rette dine oplysninger. Du kan nemt kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside eller ved at sende en email til customerservice@glitter.dk.

Opdateret: 2020-10-01

Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN