Lily and Rose blev skabt i 2012 af Therese Zetterberg, grundlæggeren af Zetterberg Couture. Brandet Lily and Rose opstod ud af en kærlighed til kronjuveler, tidløs vintagestil, kunsthåndværk og designertøj med masser af inspiration fra eventyr og naturen. Brandets særkende er en frisk kombination af sprudlende design, klare farver, anvendelighed og glamour. Bliv en del af Lily and Roses glamourøse verden, som byder på fantastiske smykker til bemærkelsesværdige kvinder.

Lily & Rose fås i udvalgte Glitter-butikker. Find din butik på listen her

Filtrer
Produkttype
Farve
blå blå fuchsia fuchsia grøn grøn guld guld hvid hvid lilla lilla orange orange rosa rosa sølv sølv
Pris
Laurie ring - Peridot
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Laurie ring - Crystal
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Zoe earrings - Amethyst
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Zoe necklace - Amethyst
299 kr
Glitter x Lily and Rose
Viser 1- ud produkter
Viser 1-40 ud 43 produkter
1  2  Næste»

LILY & ROSE

AW22 The Golden Age

Lily and Rose har i anledning af brandets 10-års-jubilæum skabt en jubilæumskollektion, som de kalder The Golden Age. Kollektionen er en hyldest til brandets første kollektion, som blev skabt med inspiration fra Zetterberg Coutures vintagekollektion fra 2012.


The Anniversary Collection

For 10 år siden lancerede Lily and Rose deres første kollektion. Det var en lille kollektion af glitrende bestsellere. Nogle af deres tidlige design er stadig blandt deres mest populære smykker i dag. I forbindelse med den forestående fødselsdag har Lily and Rose helt eksklusivt genskabt nogle af de mest populære design fra 2012 i en ny version.

Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

Prisen er den laveste pris på produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse, undtagen i tilfælde af gradvise nedsættelser, hvor den laveste pris vises 1-30 dage før den første prisnedsættelse.