Lily and Rose blev skabt i 2012 af Therese Zetterberg, grundlæggeren af Zetterberg Couture. Brandet Lily and Rose opstod ud af en kærlighed til kronjuveler, tidløs vintagestil, kunsthåndværk og designertøj med masser af inspiration fra eventyr og naturen. Brandets særkende er en frisk kombination af sprudlende design, klare farver, anvendelighed og glamour. Bliv en del af Lily and Roses glamourøse verden, som byder på fantastiske smykker til bemærkelsesværdige kvinder.

Lily & Rose fås i udvalgte Glitter-butikker. Find din butik på listen her

Filtrer
Produkttype
Farve
beige beige blå blå grøn grøn guld guld hvid hvid rosa rosa sort sort sølv sølv turkis turkis
Pris
Zoe earrings - Vintage
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Miss Bea earrings - Silk
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Miss Bea bracelet - Silk
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Miss Bea necklace - Silk
259 kr
Glitter x Lily and Rose
Viser 1- ud produkter
Viser 1-40 ud 83 produkter
1  2  3  Næste»

LILY & ROSE

AW22 The Golden Age

Lily and Rose har i anledning af brandets 10-års-jubilæum skabt en jubilæumskollektion, som de kalder The Golden Age. Kollektionen er en hyldest til brandets første kollektion, som blev skabt med inspiration fra Zetterberg Coutures vintagekollektion fra 2012.


The Anniversary Collection

For 10 år siden lancerede Lily and Rose deres første kollektion. Det var en lille kollektion af glitrende bestsellere. Nogle af deres tidlige design er stadig blandt deres mest populære smykker i dag. I forbindelse med den forestående fødselsdag har Lily and Rose helt eksklusivt genskabt nogle af de mest populære design fra 2012 i en ny version.

Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN