Ankelkæder

Anklet, ankelkæde eller ankelrem - kært barn har mange navne! Fodens svar på et armbånd er et meget populært smykke og passer perfekt til de kortere bukser, kjole eller nederdel. Her finder du vores sortiment af det trendy forår og sommer tilbehør, der fås i både farvet metal, ægte sølv og forgyldt 18k forgyldt sølv.

Filtrer
Pris
Ankelkæde med perler, forgyldt med 18 kt. guld
18 kt. forgyldt
ægte sølv
249 kr
Ankel kæde
79.90 kr
Ankelkæde i sølv, snoet
Ankelkæde i sølv, snoet
Ægte sølv
179 kr
Ankelkæde forgyldt med 18 kt. guld, snoet
18 kt. forgyldt
ægte sølv
199 kr
Viser 1- ud produkter
Viser 1-28 ud 28 produkter

ANKELKÆDER

En af de populære tendenser i foråret og sommeren er ankelkæden, som er et smykke, som du fastgør rundt om anklen. Ankelkæder er en meget smuk detalje, der garanteret giver det lille ekstra til dit look. Når det begynder at blive varmere og anklerne begynder at titte frem så er det på tide at give dem lidt opmærksomhed efter en lang vinter under langt undertøj og uldsokker. Her kan du finde alt fra enkle kæder med forskellige typer led eller mere dekorative med charms, skaldetaljer og sten, der glitrer i sollyset.

Har i ankelkæder i ægte sølv?

Ud over vores stilfulde ankelkæder i farvet metal fås de også i ægte sølv og 18 karat forgyldt ægte sølv. Vores ankelsmykker i ægte sølv består af 925 sterlingsølv og fås med enkle led, men der kan også være mere dekorative med Cubic Zirconia sten eller muslingeskalperler.

Hvilken anklet skal jeg vælge?

Hos Glitter kan du finde overkommelige ankelkæder med dekorative charms eller stilfulde kæder i både metal og ægte sølv. Hvis du vil have en mere diskret ankelkæde, skal du investere i en af vores tyndere kæder, men det mest almindelige er at bruge flere ankelsmykker til et lag-på-lag og et mere udsmykket look. Hvis du har svært ved at matche og blande dig selv, kan du finde flere pakker med ankelkæder i fine kombinationer.

Hvad matcher med ankelkæden?

Anklet passer perfekt til en kjole, nederdel, kortere bukser eller andet tøj, hvor anklen vises. Men det er også et smykke, som du kan bruge til længere tøj, hvor anklen er skjult, men hvor ankelsmykker er synlige, når du bevæger eller strækker foden. Der er ingen regler. Om sommeren kan ankelkæden være en fin detalje på stranden for et par bare fødder, men også til varme dage i sandaler eller mere festlige lejligheder i høje hæle. Ankelsmykker kan naturligvis matches med andre smykker og er fint at kombinere med lignende design. Du er velkommen til at tjekke vores udvalg af armbånd og halskæder og se om du kan finde et smykke at matche med.

Er der en forlængerkæde?

Hvis ankelkæden er for kort, fungerer det at sætte en forlængerkæde på. Besøg vores kategori med ekstra låse, og se om du kan finde en forlængerkæde i ægte sølv eller metal.Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

Prisen er den laveste pris på produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse, undtagen i tilfælde af gradvise nedsættelser, hvor den laveste pris vises 1-30 dage før den første prisnedsættelse.