Skindhandsker

Glitter tilbyder et bredt udvalg af skindhandsker til kvinder i flere farver og modeller. Vælg mellem varmende fingervanter eller tommelfingervanter i ægte læder eller ruskind og med forskelligt for som teddy, fleece, uld eller thermolite. Vi har også skindhandsker med bred pasform og touch-funktion.

Filtrer
Størrelse
Viser 1- ud produkter
Viser 1-10 ud 10 produkter

SKINDHANDSKER

Stort udvalg af ægte skindhandsker til kvinder

Tommelfingervanter eller fingervanter? Med eller uden lynlås? I ruskind eller læder? Vi har et stort udvalg af ægte læderhandsker til kvinder, der vil holde dine hænder varme, samtidig med at de er et godt stilpræg om vinteren. Alle handsker er lavet af ægte fåreskind og giver god beskyttelse mod både kulde og fugt. Vælg mellem klassiske, enkle modeller, hvor det trendy læder kan være i fokus eller modeller med iøjnefaldende detaljer, der liver et vinterligt outfit op. Ønsker du et mere mat look, bør du købe vores stilfulde ruskindshandsker. Ruskind er et stilrent materiale, der passer til alle typer jakker. Vi har også læderhandsker med bred pasform og med touch-funktion, så du kan bruge din mobil, selvom du beholder handskerne på.

Varmende for

Alle vores skindhandsker er foret med teddy, fleece, uld eller thermolite, hvilket gør, at det er ekstra rart at stikke hænderne ind i handskerne. Lædervanter med fleecefor er gode om efteråret, uldfor er godt i den tidlige vinter og thermolite er godt i de koldeste vintermåneder. Køb gerne flere par handsker, så du har et par, der passer til hver sæson.

Sådan passer du på dine læderhandsker

For at dine læderhandsker forbliver pæne, er det vigtigt, at du passer på dem på den rigtige måde. Opbevar dem, så de ikke er foldede eller krøllede for at undgå risikoen for folder i læderet. Hvis de alligevel bliver krøllede, kan du massere læderet for at gøre det glat igen.

Hvordan vasker man skindhandsker?

Ægte læderhandsker bør ikke vaskes i vaskemaskine, da det risikerer at ødelægge materialet. Hvis du har fået pletter på handskerne, kan du prøve at fjerne dem ved hjælp af en let fugtet klud. Du kan også bruge mild sæbe med et højt fedtindhold. Lad derefter skindhandskerne tørre på en flad overflade.

Køb skindhandsker online hos Glitter

Køb dine handsker i ægte skind til kvinder her hos Glitter. Vi bruger holdbare og gode materialevalg, der holder længe. Hos os får du altid gratis fragt over 300 SEK, og du kan returnere produktet gratis i vores butikker. Er du på udkig efter andet stilfuldt tilbehør, har vi også et stort udvalg af fine smykker i ægte sølv og andet stilfuldt tilbehør, der gør både hverdag og fest lidt sjovere.
Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN