Hårelastikker

Her finder du alle vores hårelastikker, der passer til alle mulige håropsætninger. Vælg mellem spiralelastikker, sampak eller elastikker dekoreret med rosetter eller perler.

Filtrer
Farve
beige beige blå blå brun brun fuchsia fuchsia grå grå grøn grøn gul gul hvid hvid lilla lilla limegrøn limegrøn mix mix orange orange rosa rosa rød rød sort sort
Blå hårelastikker, 40-pak
3 FOR 2
69.90 kr
Viser 1- ud produkter
Viser 1-40 ud 70 produkter

HÅRELASTIKKER

Hvilke hårelastikker foretrækker du til dit hår? Tykke, tynde, elastiske, skånsomme, små eller store? Vi har elastikker til alle hårtyper og anledninger! Hos os finder du hårelastikker med og uden metal, og om du har tykt eller tyndt hår, langt eller kort, så har vi noget til dig! Foretrækker du vores klassiske hårelastikker i multipack eller vil du pifte dit hår op med dekorative og seje hårelastikker med farver og mønster? Vi har enkle hårelastikker i flere forskellige størrelser og farver, og et stort udvalg af festlige hårelastikker med blomster, perler i plast og glassten. Her finder du også vores populære silikoneelastikker i 36-pack - en stor favorit og perfekte at bruge til fletninger og tyndere hår. Gå ikke glip af vores populære spiralelastikker som er ekstra skånsomme for håret, og findes i både flere farver og gennemsigtige. I Glitter kan du også shoppe et stort udvalg af håraccessories og hårelastikker til børn.

Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN