Tasker

Her finder du alle vores fantastiske tasker. Uanset om du er ude efter en hverdagstaske en festtaske eller en rumlig shopper, så har vi en taske som passer perfekt til dig.

Filtrer
Produkttype
Brand
Farve
beige beige blå blå brun brun grøn grøn guld guld hvid hvid mix mix sort sort sølv sølv
Pris
Clutch-taske i regnbuens farver
299 kr
Mix
Glitter x Regnbågsfonden
Quiltet grøn skuldertaske med guldfarvet kæde
150 kr
Översättning
150 kr150 kr
Blå jacquardvævet tote bag
50%
Översättning
Don Donna
499 kr249.50 kr
Quiltet sort skuldertaske med guldfarvet kæde
150 kr
Översättning
150 kr150 kr
Viser 1- ud produkter
Viser 1-40 ud 58 produkter

TASKER

På Glitter.dk kan du finde et bredt udvalg af prisvenlige tasker til alle lejligheder. Match din festkjole med enten en elegant clutch, som er pyntet med smukke dekorationer, eller en gliterende festtaske. Leder du efter en pratisk taske til arbejdet, så har vi rumlige håndtasker og stilrene shoppingtasker, som har plads til både computer og notesblok. Hos os finder du også ekslusive modetasker i ægte læder med et tidsløst design. Til sommersæsonen får vi strandtasker, skuldertasker med blomster og stråtasker. En taske er den perfekte accessorie. Uanset om din stil er klassisk og elegant eller modebevidst og trending, så har vi den perfekte taske til dig -Shop din drømmetaske online på Glitter.dk.

Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

Prisen er den laveste pris på produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse, undtagen i tilfælde af gradvise nedsættelser, hvor den laveste pris vises 1-30 dage før den første prisnedsættelse.