Smykkeskrin

Her finder du smykkeskrin fra Glitter i flere forskellige størrelser og materialer. Beskyt dine smykker ved at opbevare dem i flotte og prisvenlige smykkeskrin. Perfekte, når du vil have dine smykker med på rejsen eller som stilfuld smykkeopbevaring derhjemme.

Filtrer
Farve
beige beige hvid hvid rosa rosa sort sort
Pris
Viser 1- ud produkter
Viser 1-12 ud 12 produkter

Smykkeskrin

Smykkeopbevaring i forskellige varianter

Vælg mellem flere forskellige farver og materialer blandt vores smykkeskrin. Et smykkeskrin giver dig god opbevaring til alle dine smykker, men er også et tilbehør i sig selv. Vi har smykkeopbevaring i flere forskellige varianter, så du nemt kan finde det, der passer til din stil. Ønsker du en mere naturlig følelse, er et sort eller beige smykkeskrin i imiteret læder, det du skal vælge. Ønsker du i stedet et mere farverigt smykkeskrin, fås vores mindre rejseskrin i pudderrosa og grøn. For en lidt mere luksuriøs variant bør du vælge vores eksklusive smykkeskrin i fløjl. Glem ikke, at stilfuld smykkeopbevaring også er en god gave at give på nogens fødselsdag eller til jul!

Smykkeskrin til øreringe, halskæder og ringe

Alle smykkeskrin, du finder hos os, er foret med blødt fløjl på indersiden og har flere rum til ringe, armbånd, halskæder, øreringe mm. Flere af skrinene har desuden et smart lille spejl, så du med det samme kan se, hvilke smykker du skal vælge.

Rejsesmykkeskrin til dig, der gerne vil være trendy på rejsen

Stort smykkeskrin, hvor du kan få plads til hele din smykkesamling eller et lille smykkeskrin til turen, hvor du vil have dine udvalgte favoritter med? Hos Glitter har vi smykkeskrin i flere størrelser, der egner sig til at tage med på rejsen. Uanset om du skal på weekendtur til Paris eller på solferie i Marbella, er det en selvfølge at medbringe stilfulde smykker for at pifte dit outfit op. Med vores rejsesmykkeskrin beskytter du smykket under hele rejsen, og du kan nemt se alle de smykker, du har med dig, for at udvælge dem, der passer bedst til hver lejlighed.

Hvordan skal man opbevare smykker?

Smykker opbevares bedst, når de opbevares separat, så de ikke risikerer at blive filtret sammen eller ridset. Derfor er et smykkeskrin med mange forskellige rum en fremragende opbevaring af smykker.

Køb smykkeskrin online hos Glitter

Her hos Glitter kan du hurtigt og nemt købe smykkeskrin online. Handler du for mere end 300 SEK, får du altid gratis fragt og det er gratis at returnere varen i vores butikker. Udover både små og store smykkeskrin har vi også et bredt udvalg af trendy smykker i ægte sølv og andre smykker, som du kan fylde skrinet med.
Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN