Sølvarmbånd

Her finder du Glitter's fantastiske armbånd i ægte sølv. Vælg mellem tynde sølvarmbånd med et tidløst design eller dekorative armbånd i sølv med gnitrende detaljer af Cubic Zirconia-sten. Vores sølvarmbånd består af 925 sterlingsølv, men du kan også finde armbånd i 18 karat forgyldt ægte sølv.

Filtrer
Farve
gul gul rød rød sølv sølv
Kategori
Viser 1- ud produkter
Viser 1-12 ud 12 produkter

SØLVARMBÅND

Oplev Glitters smukke og klassiske sølvarmbånd til kvinder, der er perfekte til både at bære alene for et mere stilfuldt look eller sammen med andre armbånd for et mere udsøgt look. Vi har overkommelige sølvarmbånd med forskellige led, dekoreret med fine charms eller Cubic Zirconia sten. For dem, der foretrækker at pynte håndleddet med guld frem for sølv, er der sølvarmbånd med forgyldning i 18 karat. Alle vores smykker i ægte sølv er mærket med stempel 925 og er perfekte til dig med nikkelallergi.

Et klassisk sølvarmbånd er et must i alles smykkeskrin, da det passer til alle lejligheder og let kan kombineres med andre smykker for et mere festligt look. Men det er også smukt at dekorere armbåndet med et simpelt kædearmbånd, så benyt lejligheden til at forkæle dig selv med et armbånd i ægte sølv, der holder i flere sæsoner og aldrig går af mode.

Hvordan passer jeg bedst på mine sølvarmbånd?

Ægte sølvsmykker trives bedst i lufttæt emballage, helst i f.eks. Bløde stofposer, når de ikke er i brug. Opbevar fortrinsvis dine ægte sølvarmbånd adskilt fra andre sølvsmykker, da de ellers har tendens til at misfarve hurtigere. På denne måde undgår du også, at de gnider mod hinanden og derefter let ridses.

Hvorfor misfarves mit ægte sølvarmbånd?

Sølv har en tendens til at oxidere, hvilket betyder, at sølvet misfarves og bliver sort. Dette er en normal reaktion, som ægte sølv får fra svovl. Svovl er vanskelig at undgå, da det findes i luften, huden, stofferne, visse fødevarer og mere. Skulle dit sølvarmbånd misfarves, er det let at pusse op ved hjælp af sølvpuds og klud. Forgyldte smykker bør dog ikke poleres med sølvpoleringsmiddel, da forgyldningen kan blive beskadiget og slidt væk.

Hvad er Cubic Zirconia?

Cubic Zirconia er en syntetisk ædelsten fremstillet i et laboratorium og ligner en diamant. Den er meget holdbar og har en smuk glans og bruges derfor ofte i smykker som erstatning for en ægte diamant.

Hvad betyder 925-stempelet?

For at sølvsmykker kan beskrives som ægte sølv, skal de bestå af mindst 92,5% sølv og have et 925-stempel. Sterling sølv er en blanding af sølv og kobber, hvor kobber hjælper med at styrke sølvet. Ægte sølv er for blødt i sin reneste tilstand til brug i smykkefremstilling og skal derfor blandes med et andet metal, normalt kobber, for at styrke sølvet.

Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN