Solbriller

Oplev Glitters sortiment af solbriller i forskellige farver og modeller. Solbriller er det populære tilbehør, der let tilføjer sit eget touch og giver dit outfit et løft. Vælg mellem vores forskellige modeller af trendy, retro og klassiske solbriller i forskellige farver og mønstre til kun 99,90 kr/stk. Her finder du garanteret en ny favorit til alle solskinsdage i året!

Filtrer
Farve
beige beige blå blå brun brun grå grå grøn grøn guld guld lilla lilla mix mix rosa rosa sort sort sølv sølv
Model
Materiale
Brand
Pris
Viser 1- ud produkter
Viser 1-40 ud 70 produkter

SOLBRILLER

Solbriller har længe været et populært tilbehør, der både kan tone et outfit op og ned. Et par stilfulde solbriller er en selvfølge i løbet af foråret og sommeren, men også i de solrige vinterdage. Afhængigt af hvilken model af solbriller du vælger at bære, kan du nemt vælge mellem at være anonym eller synlig og skille dig ud. Uanset hvad du foretrækker og leder efter, finder du solbrillerne hos Glitter.

Hvilken model af solbriller skal jeg vælge?

Glitter solbriller fås i en række modeller, den form og type stel, der passer til din ansigtsform, er personlig. Her finder du solbriller til kvinder med metal og plast stel i forskellige farvekombinationer og skildpaddemønstre. Vi har smalle trendy solbriller og også flere retro solbriller i større modeller, der dækker en større del af ansigtet. Mange vælger en mere klassisk model med mørke stel og briller, der passer til flere outfits, men nogle gange vil du være i stand til at skille dig ud med et par større solbriller med farvede stel eller briller. Hos Glitter kan du opbygge et stilfuldt og varieret outfit med stilfulde solbriller, der både er behagelige og beskyttende.

Beskytter Glitters solbriller?

Glitter-solbrillerne er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men de beskytter også dine øjne effektivt mod solens stærke UV-stråler. Vi har både mørke, lyse og tonede linser, der alle er testet og har en høj UV-beskyttelse mod solskin.

Hvordan skal jeg opbevare mine solbriller?

Vores overkommelige solbriller opbevares fortrinsvis i et solbrilleetui eller en separat taske for at undgå at blive ridset fra andre genstande som f.eks. Nøgler. Brug gerne en klud til briller, når du rengør pletter og andre ting.

Hvilke materialer er solbrillerne lavet af?

Alle vores solbriller kommer i plast eller metal. Ofte har vores metalstel et par beskyttende plastikplader for mere komfort ved ørerne.

Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

Prisen er den laveste pris på produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse, undtagen i tilfælde af gradvise nedsættelser, hvor den laveste pris vises 1-30 dage før den første prisnedsættelse.