Ringe

Nedenfor finder du Glitters store udvalg af ringe med alt fra tynde og enkle hverdagsringe til bredere og dekorative ringe. Pynt dine hænder med en flot ring i ægte sølv, eller bland vores forskellige ringe for et mere trendy look. Her kan du både udfordre dig selv med dristige statement ringe og klassiske tidløse sølvringe med gnitrende sten eller simpelt glat design.

Filtrer Skjul filter
Filter
Farve
blå blå grå grå grøn grøn guld guld hvid hvid mix mix rosa rosa sort sort sølv sølv
Pris
Pris
Ring i ægte sølv med flere sten
Ring i ægte sølv med flere sten
Ægte sølv
fra 199 kr
Sølvring med en slange
Sølvring med en slange
Ægte sølv
fra 249 kr
Ring med en stjerne og en måne
Ring med en stjerne og en måne
Ægte sølv
fra 199 kr
Sølvring, tiara formet
Ægte sølv
199 kr
Sølvring, kvindetegn
Ægte sølv
149 kr
Sølv-ring med cubic zirconia
Ægte sølv
249 kr
Sølvring
Sølvring
Ægte sølv
fra 99.90 kr
Viser 1- ud produkter
Viser 1-35 ud 35 produkter

RINGE

Hos Glitter kan du finde et stort udvalg af overkommelige ringe til kvinder i forskellige materialer, former og farver. Tynde minimalistiske ringe, der kan bruges hver dag og dekorative ringe, der er perfekte til at dekorere dine hænder med til mere festlige begivenheder. Her kan du shoppe den perfekte ring til at give i gave eller supplere dit look med en stilfuld ring til en date eller udeaften.

Hvilken type materiale er ringene lavet af?

Ringe fra Glitter fås i både sølv og guldfarvet metal, men du kan også shoppe ringe i ægte sølv og 18 karat forgyldt ægte sølv. Mange af ringene er dekoreret med sten af glas eller Cubic Zirconia. I Glitters sortiment af både trendy og klassiske ringe kan du finde noget for enhver smag og til alle lejligheder.

Hvad er en Cubic Zirconia sten?

En Cubic Zirconia-sten ligner meget en diamant i udseende, men er en laboratoriefremstillet syntetisk ædelsten. Cubic Zirconia sten har god holdbarhed og skinnende glans og bruges ofte i ægte sølvringe.

Er der flere pakker med matchede ringe?

Hvis du kan lide ideen om en udsmykket hånd med mange ringe, kan du både mixe selv og kombinere vores ringe, men det er også en fremragende ide at vælge mellem vores forskellige multipakker med ringe med spændende kombinationer af brede og tynde ringe med enkle eller dekorative detaljer.

Hvordan ved jeg, hvilken ringestørrelse jeg skal have?

På trods af ringens store popularitet i smykkefamilien er mange mennesker usikre på deres ringstørrelse, da en ring kan være perfekt til en finger, men for stor på en anden. Vores ringe hos Glitter findes normalt i størrelserne 16-20, men hvis din størrelse er usikker, kan du let få hjælp fra vores størrelsesguide til ringe.


Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN