Navlepiercinger

Sort piercing hestesko barbell
129 kr
Online Exclusive
Piercing hestesko barbell
129 kr
Online Exclusive
Sort spiral navlepiercing
129 kr
Online Exclusive
Spiral navlepiercing
129 kr
Online Exclusive
Guldfarvet spiral navlepiercing
129 kr
Online Exclusive
Sort navlepiercing med kugler, 12 mm
149 kr
Online Exclusive
Sort navlepiercing med kugler, 10 mm
149 kr
Online Exclusive
Navlepiercing med to rosa sten
179 kr
Online Exclusive
Navlepiercing med to sorte sten
179 kr
Online Exclusive
Navlepiercing med to blå sten
179 kr
Online Exclusive
Navlepiercing med to grønne sten
179 kr
Online Exclusive
Viser 1- ud produkter
Viser 1-40 ud 63 produkter

NAVLEPIERCING

Navlepiercinger til kvinder

Uanset om du foretrækker enkle stave eller mere dekorative vedhæng, har vi noget, der passer til din stil. Med et flot navlesmykke kan du føle dig ekstra stilfuld og selvsikker. Vi har alt fra navlepiercinger med minimalistisk design som glatte ringe eller stave til mere dekorative versioner med vedhæng eller glitrende sten. Hjerter, sommerfugle og blomster er blot nogle få eksempler på de forskellige typer af smukke navlepiercinger, du kan finde hos os.

Navlesmykker til alle stilarter

Gå på opdagelse i vores store udvalg af navlepiercinger, og find en, der passer til din personlige stil. Hvis du kan lide klassiske og enkle piercinger, er en klassisk stav eller ring vejen frem. Hvis du foretrækker noget mere iøjnefaldende, hvorfor så ikke vælge en piercing med Cubic Zirconia-sten, et smukt vedhæng eller en piercing med farvede sten. Uanset hvilken type piercing du vælger, skal du huske, at det vigtigste er, at du elsker den.

Et navlepiercing-smykke vil tilføje en smuk detalje til dit look. Uanset om du er på vej til stranden, en middag med vennerne eller en glamourøs aften i byen, vil en stilfuld navlepiercing give dit look det lille ekstra.

Glitter navlepiercinger – materiale og størrelse

Glitters navlepiercinger er lavet af kirurgisk stål og messing. På udvalgte navlepiercinger har vi også to forskellige længder af staven, 10 mm og 12 mm.

Vores navlepiercinger med vedhæng har normalt stav og kugle i kirurgisk stål og vedhænget i messing. Så hvis du er følsom, bør du vælge vores uparrede navlepiercinger med kugle i stedet. Hvis du ikke er sikker, står der i produktbeskrivelsen, om vedhænget er lavet af messing.

Kirurgisk stål er en betegnelse for rustfrit stål, som er den type stål, der bruges til stifter på øreringe og piercinger. Kirurgisk stål afgiver ikke nikkel.

Køb navlepiercinger online hos Glitter

Her hos Glitter kan du købe navlepiercinger online. Vi leverer altid din ordre hurtigt, og handler du over 300 kr, får du gratis fragt. Hvis du har brug for at returnere eller bytte dine piercingsmykker, kan du gøre det gratis i en af vores butikker. Hvis du ønsker at matche din piercing med andre smykker, har vi et stort udvalg af smykker.
Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

Prisen er den laveste pris på produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse, undtagen i tilfælde af gradvise nedsættelser, hvor den laveste pris vises 1-30 dage før den første prisnedsættelse.