Bogstaver

Her finder du alle vores stilfulde bogstavvedhæng og bogstavsmykker. Skab dine egne smykker med bogstaver, og skriv dit navn eller navnet på en, der betyder meget for dig. Alle bogstavsmykker er lavet af ægte sølv og 18 K gullbelagt sølv

Bogstavvedhæng forgyldt med 18 kt. guld
Bogstavvedhæng forgyldt med 18 kt. guld
50%
Översättning
18 kt. forgyldt
ægte sølv
199 kr 99.50 kr
Charm i ægte sølv med bogstaver i similisten
25% ved køb af mindst 2
Ægte sølv
99.90 kr
Guldpletteret charm med bogstaver i similisten
Guldpletteret charm med bogstaver i similisten
25% ved køb af mindst 2
18 kt. forgyldt
ægte sølv
129 kr
Ørestikker i ægte sølv med bogstaver i similisten
Ørestikker i ægte sølv med bogstaver i similisten
25% ved køb af mindst 2
Ægte sølv
129 kr
Viser 1- ud produkter
Viser 1-4 ud 4 produkter

BOGSTAVSMYKKER

Bogstavvedhæng til det personlige smykke

En smuk bogstavhalskæde eller et armbånd er altid rart at have på og passer til ethvert outfit. Hvis du vil have et mere nedtonet og enkelt look, kan du bære en halskæde med kun dine initialer. Hvis du vil have smykkerne til at skille sig ud og være i fokus, kan du i stedet bære en navnehalskæde med det fulde navn på. Med vores bogstavvedhæng har du alle muligheder for at skabe et smykke, der bliver præcis, som du ønsker det. Hvorfor ikke matche dit bogstavsmykke med et af vores andre smykker i sterlingsølv? Det er trendy at kombinere flere halskæder og armbånd, og det får dine smykker til at skille sig ud. Her kan du se hele vores udvalg.

Smykker med bogstaver giver det det lille ekstra

Bogstavvedhæng er smukke i halskæder og armbånd, men vi har også fine bogstavsmykker til ørerne. Vores øreringe er lavet af sterlingsølv og er dekorative, personlige øreringe, der passer til alle Vælg det første bogstav i dit navn eller måske dit barns eller kæledyrs navn for at føle, at du altid har noget på dig, der minder dig om dem, du elsker mest. Disse smykker med et enkelt bogstav er en smuk detalje, der er lige så stilfulde at have på til hverdag som til fester.

Giv et bogstavsmykke i gave

Et smykke med bogstaver er den perfekte gave at give i julegave, til nogens fødselsdag eller når du bare vil vise din påskønnelse. Du kan for eksempel give en halskæde med initialer til dig og din elskede eller hvorfor ikke til dig og din bedste ven. Et smykke med bogstavvedhæng er en personlig gave, som helt sikkert vil blive værdsat og noget modtageren vil bruge.

Køb smykker med bogstaver hos Glitter

Køb smukke bogstavsmykker og bogstavvedhæng her hos Glitter. Vi sørger altid for hurtig levering indenfor 1-3 dage, og handler du for over 300 SEK, får du gratis fragt. Ønsker du at returnere dine smykker, kan du gøre det gratis i en af vores butikker.

Ud over bogstaver til smykker har vi masser af stilfuldt tilbehør til at fuldende din stil.
Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

Prisen er den laveste pris på produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse, undtagen i tilfælde af gradvise nedsættelser, hvor den laveste pris vises 1-30 dage før den første prisnedsættelse.