Clips øreringe

Nedenfor finder du vores clipsøreringe, som er perfekte til dig, der ikke har huller i ørerne, eller til dig, der gerne vil have en ekstra ørering på uden at skulle have lavet et ekstra hul. Vi har et bredt udvalg af clipsøreringe, der egner sig både til hverdag og til festlige lejligheder. Her finder du også øreclips, som du kan bruge til at lave almindelige øreringe om til clipsøreringe.

Viser 1- ud produkter
Viser 1-37 ud 37 produkter

CLIPSØRERINGE

For os er det vigtigt, at alle vores kunder kan bære vores smykker! Så selvom du ikke har huller i ørerne, eller selvom du ikke er til traditionelle øreringe, har vi de rette øreringe til dig! Vi har et bredt udvalg af clipsøreringe, for at du som kunde skal kunne finde dine favoritter hos os! Vi har clipsøreringe, der passer til både hverdag og fest! Og hvis du finder et par traditionelle øreringe, du godt kan lide, kan du altid lave dem om til clipsøreringe med vores fleksible clipskroge!

Log ind
Vælg land
SWE NOR DEN FIN

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

Prisen er den laveste pris på produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse, undtagen i tilfælde af gradvise nedsættelser, hvor den laveste pris vises 1-30 dage før den første prisnedsættelse.